Tempeh thai

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La barreja de cúrcuma i llet de coco fa que sigui un plat d’un groc viu atractiu que estimula el sistema digestiu.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 paquet (170 g) de tempeh macerat amb tamari de Vegetal

Elaboració

Salteu les cebes amb una mica d’oli i sal. Abans que comencin a enrossir-se, tireu-hi la cúrcuma i el pebre i remeneu-ho bé durant nou segons per torrar lleugerament les espècies sense que es…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat