Creps de fajol amb kale, bolets i ou “poché”

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Si us agrada esmorzar salat, el crep de fajol amb ou escalfat resulta un esmorzar molt energètic, nutritiu i fàcil de preparar. També les podeu prendre per dinar acompanyades d'un bon plat de verdures o d'amanida.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 creps de fajol calentes (vegeu la recepta Creps de faj

Elaboració

Renteu les fulles de col, traieu-ne el tronxo central i talleu-les fines.
Salteu la col 3 minuts en una paella pinzellada amb oli, tireu-hi un raig d’aigua i deixeu-la coure a foc suau i tapa…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat