Pèsols ofegats amb sepiones

Plat principal  |  Restaurant Ca la Maria

Al restaurant Ca la Maria els pèsols els cuinen amb menta i calèndula i amb altres ingredients que fan excels un plat tradicional de la cuina catalana.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

1 kg de pèsols desgranats
1 manat d’alls tendres

Elaboració

Pelem els alls tendres, els piquem petits, els sofregim suaument sense que agafin color.
Quant tenim els alls, hi afegim una cullerada de salsa de tomàquet, els pèsols desgranats i una mica d…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat