Tallarines amb musclos de “bouchot”

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Us proposem un deliciós plat de pasta amb tallarines integrals, ja que contenen fibra, greixos bons, vitamines i minerals. Acompanyats dels musclos, que aportaran iode i donaran un gust mariner al plat.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

Per als musclos

60 g d’oli d’oliva de primera premsada

Elaboració

Els musclos

Escalfeu els 60 g d’oli d’oliva.
Ofegueu l’all, el julivert i l’alfàbrega picades.
Afegiu els musclos nets, el fonoll, el llorer i la llimona tallada a rodanxes.
A foc viu i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat