Tallarines amb musclos de “bouchot”

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Us proposem un deliciós plat de pasta amb tallarines integrals, ja que contenen fibra, greixos bons, vitamines i minerals. Acompanyats dels musclos, que aportaran iode i donaran un gust mariner al plat.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

Per als musclos

  • 60 g d’oli d’oliva de primera premsada en fred
  • 100 g d’all, julivert i alfàbrega
  • 1.500 g de musclos “de bouchot”
  • 6 branques de fonoll
  • 1 fulla de llorer
  • 1 llimona

Per a les tallarines

  • 4 l d’aigua
  • 600 g de tallarines integrals
  • 200 g de nata de soja
  • 40 g d’oli d’oliva de primera premsada en fred.

Dieta

  • Omnívora
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Tallarines amb musclos de “bouchot”

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Us proposem un deliciós plat de pasta amb tallarines integrals, ja que contenen fibra, greixos bons, vitamines i minerals. Acompanyats dels musclos, que aportaran iode i donaran un gust mariner al plat.


Ingredients

Per als musclos

  • 60 g d'oli d'oliva de primera premsada en fred
  • 100 g d'all, julivert i alfàbrega
  • 1.500 g de musclos "de bouchot"
  • 6 branques de fonoll
  • 1 fulla de llorer
  • 1 llimona

Per a les tallarines

  • 4 l d'aigua
  • 600 g de tallarines integrals
  • 200 g de nata de soja
  • 40 g d'oli d'oliva de primera premsada en fred.

Elaboració

Els musclos

  1. Escalfeu els 60 g d'oli d'oliva.
  2. Ofegueu l'all, el julivert i l'alfàbrega picades.
  3. Afegiu els musclos nets, el fonoll, el llorer i la llimona tallada a rodanxes.
  4. A foc viu i tapat, espereu que els musclos s'obrin.
  5. Salteu-los un parell de vegades.
  6. Coleu el suc de la cocció pel colador xinès.
  7. Recupereu la carn dels musclos.
  8. Reserveu.
  9. Llenceu el fonoll, el llorer i la llimona.

Les tallarines

  1. Posar a bullir els 4 litres d'aigua sense sal.
  2. Quan bullin, afegiu-hi les tallarines integrals i quan torni a bulli deixeu-les 5 minuts més a foc viu.
  3. Coleu les tallarines i agrupeu-les amb el suc de la cocció dels musclos.
  4. Poseu la barreja una altra vegada al foc durant 3 minuts i tapeu.
  5. Afegiu la carn dels musclos, la nata i l'oli cru.
  6. Remeneu.
  7. Emplateu amb plats fondos de servei.
  8. Tireu per sobre una mica de julivert acabat de picar.
  9. Serviu de seguida.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

Els musclos

  1. Escalfeu els 60 g d’oli d’oliva.
  2. Ofegueu l’all, el julivert i l’alfàbrega picades.
  3. Afegiu els musclos nets, el fonoll, el llorer i la llimona tallada a rodanxes.
  4. A foc viu i tapat, espereu que els musclos s’obrin.
  5. Salteu-los un parell de vegades.
  6. Coleu el suc de la cocció pel colador xinès.
  7. Recupereu la carn dels musclos.
  8. Reserveu.
  9. Llenceu el fonoll, el llorer i la llimona.

Les tallarines

  1. Posar a bullir els 4 litres d’aigua sense sal.
  2. Quan bullin, afegiu-hi les tallarines integrals i quan torni a bulli deixeu-les 5 minuts més a foc viu.
  3. Coleu les tallarines i agrupeu-les amb el suc de la cocció dels musclos.
  4. Poseu la barreja una altra vegada al foc durant 3 minuts i tapeu.
  5. Afegiu la carn dels musclos, la nata i l’oli cru.
  6. Remeneu.
  7. Emplateu amb plats fondos de servei.
  8. Tireu per sobre una mica de julivert acabat de picar.
  9. Serviu de seguida.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat