Creps de fajol en gra sencer amb llet de coco

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una crep de gra de fajol sense gluten ni lactis ni antinutrients. Una combinació d’alt valor nutricional, alhora que deliciosa, perquè la llet de coco aporta untuositat al batut i la crep resulta cruixent i saborosa.  

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 30 minuts de repòs
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de fajol en gra activat
½ vas (125 m

Elaboració

Un cop tingueu el fajol activat com explica la Montse Vallory en els apunts tritureu el fajol amb l’aigua, la llet de coco i la sal fins que obtingueu una massa homogènia, un batut tipus crema …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat