Guacamole de peix blau petit

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El peix blau petit conservat en oli de qualitat hauria d’estar present al rebost de totes les cases perquè és un recurs ràpid i saludable, tant per a prepara un aperitiu festiu com un esmorzar antiinflamatori.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

100 g de melva o verat en oli d’oliva verge extra
1

Elaboració

Piqueu la cebeta i macereu-la amb vinagre i sal mentre prepareu la resta.
Talleu l’alvocat a daus i ruixeu-lo amb llimona.
Peleu el tomàquet, traieu-li les llavors i talleu-lo a daus. Sal…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat