Gaspatxo amb cigrons

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Versió menys depurativa però més nutritiva del gaspatxo tradicional. Els cigrons aporten proteïnes de qualitat i la pasta d’umeboshi, el sabor àcid-salat de la recepta original.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 tomàquets madurs
1 cogombre, mig pelat i tallat a

Elaboració

Peleu els tomàquets i traieu-ne les llavors.
Poseu tots els ingredients al vas de la batedora i tritureu-los afegint-hi més o menys aigua segons com us agradi.
Amaniu-ho amb un raig d’ol…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat