Amanida de papaia i mango amb calamars

Plat principal  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

600 g de papaia
600 g de mango
600 g de calamars d

Elaboració

Peleu la papaia, que sigui madura, traieu les llavors i talleu a daus.
Peleu el mango, traieu l’os i talleu a daus.
Netegeu els calamars i talleu-los a rodelles.
Poseu una paella al foc…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat