ACTUALITZACIÓ – Des del 2/06/20, ja es tornen a fer visites presencials.

La Consulta d’Etselquemenges té la voluntat d’ajudar els pacients que prioritzen una alimentació i un estil de vida saludables o que tenen la voluntat de fer un canvi en aquest sentit.  Per això, en aquests moments, més que mai, volem seguir al costat dels nostres pacients, sigui per continuar amb les visites i no interrompre el camí recorregut o bé per fer aquella primera visita que teníeu previst demanar a algun dels nostres terapeutes. Sovint hi ha malestars que no es tradueixen en un diagnòstic; trobar-ne la causa també és un motiu de consulta.

La Consulta d'Etselquemenges

A través del coneixement dels aliments i de la capacitat terapèutica que tenen, ajudem els pacients a empoderar-se per mantenir una vida sana. Creiem que l’epigenètica pot ser més poderosa que la genètica i, per tant, que l’estil de vida pot ser clau per prevenir i per revertir molts dels símptomes i malalties més freqüents del món actual.

Apostem pels canvis en la dieta, la nutrició terapèutica, la complementació, la fitoteràpia i la gestió emocional amb l’objectiu d’enfortir el nostre terreny (organisme).

Entenem la salut com un pas més enllà de l’absència de malaltia. Tenim una visió integradora i, a banda de l’alimentació saludable, donem molta importància al descans reparador, a gestionar bé l’estrès, a allunyar-nos al màxim dels tòxics i a fer esport.

Tant si voleu reforçar el sistema immunitari, tractar desajustos digestius o dolors de menstruació, canviar d’hàbits per aprimar-vos, aprofitar la primavera per fer una depuració hepàtica o fer un acompanyament d’una malaltia autoimmune, a La Consulta tenim nou terapeutes que us podran ajudar en aquestes patologies i moltes altres.

Per demanar hora heu d’escriure a info@etsnutricionista.es

Lluca Rullan
Lluca Rullan

Periodista i dietista integrativa

  @llucarullan   @llucarullan_dietista