Els supermercats Veritas estrenen aquesta setmana Veritas Food Plans (visible a veritas.es/foodplans), una nova plataforma d’aprenentatge en línia i gratuïta que ofereix diversos plans nutricionals per ajudar les persones a tenir una alimentació i estil de vida saludables.

Dins dels plans nutricionals s’ofereixen descomptes molt atractius que es podran bescanviar a les 60 botigues Veritas a través de l’aplicació mòbil de la companyia. Amb aquest projecte, Veritas aposta per un model de subscripció gratuïta en què l’eix principal és posar a l’abast de la gent coneixement sobre salut, un dels grans valors i compromisos de la companyia.

“Nous vegans”, el primer pla del Veritas Food Plans

El projecte Veritas Food Plans neix amb un primer pla, “Nous vegans”, amb informació nutricional, menús i receptes per a tot el públic que vol fer una dieta vegana o vol idees vegetarianes i veganes per incorporar en el dia a dia, tot i ser flexitarià o omnívor. El pla vegà també vol cobrir necessitats creixents com les d’adolescents i joves que es fan vegans i les dels seus pares, que necessiten informació per poder-los acompanyar.

De fet, aproximadament un 15% dels clients de Veritas es declaren vegans. “És una minoria molt gran que s’amplia fins al 30% si tenim en compte que en una llar la persona vegana canvia els hàbits de tota la família i de l’entorn més proper. Aquest acompanyament és un dels més sol·licitats i dels primers que hem d’oferir; nosaltres tenim l’obligació, com a líders del sector, de transmetre tots aquests coneixements per contribuir a la salut de les persones, diu Silvio Elías.

Les properes setmanes Veritas llançarà altres plans dedicats al ‘Batch Cooking’ i l’alimentació per a famílies, per a embarassades i esportistes i per perdre pes.

Apunta-t'hi ara!

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll