El germà bessó i en castellà d’Etselquemenges cada cop s’assembla més a la versió original catalana: després de molts mesos de feina, per fi podem donar-vos la bona notícia: els lectors de Soycomocomo teniu, a partir d’ara, la possibilitat de fer-vos socis i de gaudir de prestacions úniques de la mateixa manera que feu a Etselquemenges, i amb la nostra filosofia de sempre: Menjar bé, viure bé, però en castellà.

Com explica la Núria Coll, directora d’Etselquemenges i Soycomocomo, a més de beneficiar-vos de prestacions exclusives, els socis feu possible un projecte de divulgació independent, que pretén portar l’alimentació saludable a tota la població.

“L’alimentació saludable requereix constància i seguiment. Els socis tenen informació constant per millorar cada dia els seus hàbits i és fonamental sentir-se acompanyat i part d’una comunitat que pensa com tu”, afegeix Coll.

 

Quins beneficis tenen a partir d’avui els socis de Soycomocomo?

Hi ha dues opcions per fer-se soci de Soycomocomo i d’Etselquemenges: el soci Digital i el soci Prèmium.

El soci Digital té, de manera gratuïta, totes les nostres conferències de salut, menús específics per a diferents patologies (anèmia, artritis o estrès, entre d’altres), reportatges en profunditat sobre temes de salut i alimentació natural, descomptes del 20% en tots els nostres cursos en línia, receptes exclusives i butlletins setmanals amb totes les novetats.

El soci Prèmium, a més de totes les prestacions del soci Digital, també pot beneficiar-se de la nostra revista semestral en paper, sortejos setmanals, descomptes en tallers presencials i tarifa especial per a la consulta nutricional (presencial o Skype).

Revista en paper, dos cops l’any

La revista semestral, que s’envia per correu postal, conté articles inèdits –sense gens de publicitat– sobre salut, cuina, benestar i territori. Es tracta d’una publicació semestral, amb una edició de primavera-estiu i una altra de tardor-hivern. En l’edició estival, que enviarem als socis durant el mes de maig, parlem de postpart saludable, oferim deu receptes per esmorzar sense pa, expliquem detalladament com podem saber si som celíacs, aprenem tots els trucs per condimentar sense sal, i molt més!

Portades de la tercera edició de la revista en paper d’Etselquemenges, que es publicarà a principis de maig

I per donar-vos la benvinguda, als nous socis us regalem el Repte Detox Primavera

Amb l’arribada de la primavera, el cos demana canvis en el tipus d’aliments i coccions per eliminar els excessos de l’hivern. Amb aquest repte de tres dies que ens proposa el nostre nutricionista David Gasol, aconseguireu resultats menjant i gaudint del menjar.

El Repte Detox Primavera conté:

  • 9 vídeos teòrics
  • 9 vídeo de receptes (el 100% de les receptes incloses en el repte): 2 esmorzars, 3 receptes de bols, dues cremes i dues salses)
  • Llibre electrònic de vint pàgines amb consells i trucs d’hàbits saludables, les rectes, llista de la compra i planificació de coccions
  • Menú de tres dies descarregable per penjar a la nevera

Com em puc fer soci de Soycomocomo o d’Etselquemenges?

És molt fàcil. Feu clic al botó “Fes-te soci” al menú que hi ha a dalt a la dreta del nostre web. Després, trieu l’opció desitjada (Digital, Prèmium 1 any o Prèmium 6 mesos) i el web us portarà directament al carro de la compra. Si ja heu comprat abans, allà mateix podreu iniciar sessió perquè el web recuperi les vostres dades; si no, només us queda omplir el formulari amb unes quantes dades bàsiques.

Ja està: podeu començar a gaudir de les prestacions i de formar part de la comunitat més saludable!

Fes-te soci d'Etselquemenges
Fes-te soci de Soycomocomo