El 30 de novembre, a les 19.30h, la directora d’Etselquemenges, Núria Coll, i els dotze dietistes i nutricionistes d’Etselquemenges presentaran l’agenda a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia a Barcelona. Hi haurà nombre limitat de places per als primers que arribin. No et perdis l’oportunitat de compartir aquest moment amb l’equip d’Etselquemenges i d’aconseguir l’Agenda 2019.

L’Agenda 2019 d’Etselquemenges: les nostres dotze veus expertes, una per a cada mes de l’any

Ja és a la venda l’Agenda 2019 d’Etselquemenges, que, com cada any, és plena de consells, trucs, menús i receptes que t’acompanyaran per aconseguir els teus objectius de salut durant les cinquanta-tres setmanes de l’any.

El proper divendres 30 de novembre, a les 19.00h, la directora d’Etselquemenges, Núria Coll, i els dotze dietistes i nutricionistes d’Etselquemenges presentaran l’agenda a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia a Barcelona. Hi haurà nombre limitat de places per als primers que arribin. No et perdis l’oportunitat de compartir aquest moment amb l’equip d’Etselquemenges i d’aconseguir l’Agenda 2019.

L’Agenda 2019

Tornem amb l’Agenda d’Etselquemenges i, enguany, la gran novetat és que els consells, trucs, menús setmanals i receptes arriben directament dels nostres dietistes i nutricionistes, que comparteixen els seus coneixements, des de la seva pròpia experiència i especialitat. El resultat és una veritable joia –amb informació nova, actualitzada, i des de diferents vessants de la salut– que et sorprendrà i consultaràs sempre més.

De gener a desembre trobaràs la Lluca Rullan, la Montse Reus, en Marc Vergés, la Pilar Rodrigáñez, la Cristina Bellido, la Martina Ferrer, la Neus Elcacho, la Yolanda García, en David Gasol, l’Aurora Didier, la Jordina Casademunt i la Gina Estapé. Tots ells centren els seus menús, receptes i consells en els aliments de temporada i en el que necessita el cos en cada moment de l’any.

Per exemple, sabies que els raïms i els cacauets t’ajuden a potenciar el sistema immunitari?, o que la regalèssia és un regulador natural de l’hormona de l’estrès?, i que algunes espècies són capaces de fer-te cremar greix corporal? Cada setmana aprendràs alguna cosa nova amb els nostres especialistes.

Però, a més, la Núria Coll, directora d’Etselquemenges, ofereix alguns continguts extres molt útils: deu claus per menjar un pa saludable de veritat, consells pràctics per generar residu zero a casa, les noves alternatives a la carn, i molt més.

Com pots aconseguir-la

Aquest any, l’agenda no s’aconsegueix a través del nostre web, però es pot adquirir a les llibreries principals de la península Ibèrica, a través d’amazon.com i, a partir del 8 de desembre –i durant un mes– als quioscos amb el diari Ara.

Apunta-ho a l’agenda!