Perquè la pell tingui un aspecte saludable és important seguir una sèrie de passos previs que inclouen l’exfoliació, la hidratació i, per descomptat, una alimentació saludable.

Segons els experts, una dieta sana i equilibrada és l’autèntica clau perquè la pell sempre estigui sana i radiant, per dins i per fora. Els aliments que contenen molts greixos de mala qualitat –parcialment hidrogenats o trans– i els olis refinats poden fer que la pell s’inflami i que, per tant, els porus s’obstrueixin. Les dietes riques en antioxidants, vitamines, proteïnes i greixos saludables –com oli d’oliva o de coco verge, fruits secs i llavors, alvocat o olives– ajuden a la regeneració cel·lular de la pell.

Rutina de bellesa

Una bona exfoliació és important per eliminar impureses i cèl·lules mortes que es queden a la superfície de la pell després de tot l’hivern. Amb això, no només aconseguirem una pell llisa, bonica i uniforme, sinó que els porus també estaran més nets i qualsevol tractament posterior serà més efectiu. La cosmètica natural està en auge i fer servir un exfoliant corporal, natural i casolà –com el sucre, la sal o el cafè– és una bona manera de començar el dia.

Just després de l’exfoliació, la pell està més receptiva i absorbeix molt millor les cremes o olis hidratants. Una bona recomanació és fer servir productes ecològics certificats, ja que no contenen parafines ni silicones. Els productes hidratants naturals no contenen ingredients derivats del petroli i permeten que la pell respiri. Contenen olis, mantegues o ceres vegetals que nodreixen i hidraten la pell des de dins i prevenen que es deshidrati.

Reductors corporals

Quan arriba la calor, un dels productes corporals amb més demanda són els reafirmants, amb efecte reductor i que combaten la cel·lulitis.

Actius com el cafè o el te verd, amb cafeïna, actuen de forma focalitzada sobre els dipòsits de greixos i ajuden a eliminar les reserves de greixos. A més, tenen un efecte estimulant sobre les cèl·lules.

Us presentem la línia de reductors corporals detox de la nova marca NaturaBIO Cosmetics: una loció i un oli, de propietats nutritives, tonificants i reafirmants, tots dos amb la certificació Ecocert Cosmos Organic. Tenen fórmules efectives i saludables, riques en principis actius que cuiden la pell i respecten el medi ambient. A més, si els fem servir conjuntament en potenciarem els resultats.

Tots tenim un ritme biològic intern que fa que les cèl·lules de la pell es comportin com un rellotge, i que funcionin de manera diferent segons si és de dia o de nit. En les hores de llum es recomana aplicar productes estimulants i, durant les hores de descans nocturn, productes que afavoreixin la regeneració cel·lular.

La loció reductora detox NaturaBIO Cosmetics reafirma la pell i ajuda a reduir el greix acumulat. L’ideal és aplicar-la després de la dutxa i l’exfoliació matutina pel seu efecte tonificant i estimulant. La seva fórmula amb extracte d’algues, extracte de gingebre bio, àloe bio i olis essencials d’aranja i llima bio tonifiquen, purifiquen, calmen i hidraten la pell.

Concretament, l’extracte d’algues ajuda a eliminar l’acumulació localitzada de greix; l’extracte de gingebre bio té propietats antioxidants astringents, i antienvelliment; els olis essencials d’aranja i llima bio tonifiquen, purifiquen i refresquen la pell, i l’àloe bio calma, hidrata profundament, suavitza i protegeix la pell.

D’altra banda, l’oli reductor detox NaturaBIO Cosmetics –que idealment s’hauria d’aplicar a la nit– nodreix, regenera i proporciona elasticitat a la pell. La seva fórmula d’extracte de pebre rosa, oli macerat de cafè verd bio, olis d’argània, sèsam i macadàmia bio estimula la crema de greixos, nodreix i regenera la pell.

L’extracte de pebre rosa estimula l’acció cremagreix, afavoreix la microcirculació i evita que el greix s’acumuli en zones localitzades; l’oli macerat de cafè verd bio és ric en enzims que estimulen la desintoxicació de la pell, i els olis d’argània, sèsam i macadàmia bio són rics en antioxidants, vitamina E i àcids grassos essencials amb propietats emol·lients, nutritives, i regeneradores de la pell.