Aquestes creps de cigrons són una opció d’esmorzar complet i ple d’energia. Entre els beneficis que aporta aquesta mena de farina hi ha tota la fibra que conté i que és una gran font de proteïna d’origen vegetal.

És una recepta molt senzilla, a més de versàtil, ja que poden fer-se farcides o posar-los la guarnició que agradi més (xocolata, crema de cacauet, melmelada sense sucre…) i acompanyar de fruita de temporada. Sigui com sigui, es queden la mar de bones.

Creps de cigrons, nabius i cireres

La recepta: Creps de cigrons, nabius i cireres

Ingredients per a 3 creps

  • 80 g de farina de cigrons
  • 80 g de farina d’arròs
  • 270 ml d’aigua
  • 1/2 c. s. d’estèvia
  • 50 g de nabius frescos
  • 7 cireres fresques
  • Fruita per farcir opcional (préssec, gerds, pomes…)
  • OOVE
  • 1 c. s. de mantega de cacauet

Preparació

  1. Barregeu en un bol les farines amb l’estèvia. Afegiu-hi l’aigua i bateu-ho fins que no quedin grumolls. Incorporeu-hi els nabius i les cireres tallats per la meitat i remeneu bé.
  2. Greixeu una paella i poseu-la a foc mitjà, aboqueu-hi una mica de mescla, espereu que es faci, tombeu, feu per l’altre costat i reserveu. Feu el mateix amb la resta de la mescla.
  3. Trossegeu la fruita i serviu intercalant creps i fruita. Acabeu amb una mica de mantega de cacauet.

Oriana Severino, creadora de Tasty Hunting

banner