Aquestes creps de cigrons són una opció d’esmorzar complet i ple d’energia. Entre els beneficis que aporta aquesta mena de farina hi ha tota la fibra que conté i que és una gran font de proteïna d’origen vegetal.
És una recepta molt senzilla, a més de versàtil, ja que poden fer-se farcides o posar-los la guarnició que agradi més (xocolata, crema de cacauet, melmelada sense sucre…) i acompanyar de fruita de temporada. Sigui com sigui, es queden la mar de bones.
La recepta: Creps de cigrons, nabius i cireres
Ingredients per a 3 creps
- 80 g de farina de cigrons
- 80 g de farina d’arròs
- 270 ml d’aigua
- 1/2 c. s. d’estèvia
- 50 g de nabius frescos
- 7 cireres fresques
- Fruita per farcir opcional (préssec, gerds, pomes…)
- OOVE
- 1 c. s. de mantega de cacauet
Preparació
- Barregeu en un bol les farines amb l’estèvia. Afegiu-hi l’aigua i bateu-ho fins que no quedin grumolls. Incorporeu-hi els nabius i les cireres tallats per la meitat i remeneu bé.
- Greixeu una paella i poseu-la a foc mitjà, aboqueu-hi una mica de mescla, espereu que es faci, tombeu, feu per l’altre costat i reserveu. Feu el mateix amb la resta de la mescla.
- Trossegeu la fruita i serviu intercalant creps i fruita. Acabeu amb una mica de mantega de cacauet.
Oriana Severino, creadora de Tasty Hunting