Hi ha dos tipus de persones: les que adoren esmorzar i les que poden passar sense menjar res.
Si sou de les primeres, heu de tastar aquest esmorzar, ja que és supercomplet, saciant i perfecte si teniu pressa als matins i us el voleu endur per prendre més tard.
A més, és una recepta molt versàtil que podeu anar variant en funció de les fruites de temporada. Afegiu la guarnició que més us agradi per completar-lo: xips de xocolata, fruita seca, melmelada… Imaginació al poder!
La recepta: Porridge de vainilla
Ingredients:
Per a una ració
- 120 ml de beguda vegetal d’ametlles
- 60 grams de Protein porridge de vainilla de @foodspring
- 1 culleradeta de saboritzant de vainilla de @foodspring
- 1/2 plàtan
- 2 maduixes
- Nous pacanes i crema de cacauet per decorar (opcional)
Preparació
- Poseu a escalfar en una olla la beguda vegetal i, quan arrenqui el bull, abaixeu el foc al mínim i afegiu el porridge i el saboritzant.
- Ho remeneu fins a aconseguir una textura homogènia. El millor és escalfar la mescla fins que s’espesseixi una mica menys de la textura que desitgeu. Quan ho retireu del foc s’acabarà de cuinar amb la calor residual.
- Serviu el porridge en un plat i decoreu-lo amb la fruita.
Nuria Garo, creadora de receptes. La pots seguir al seu instagram
