Avui us ensenyaré una idea fantàstica per preparar un sopar senzill i molt bo. Es tracta d’una base de sandvitx sense gluten i baixa en carbohidrats, apta per a dieta cetogènica, segons de què es farceixi. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat. Deliciós!
Us proposo una preparació ràpida en dos minuts per als dies que no tingueu temps, però també versió al forn, que no arriba ni a mitja hora.
La recepta: Sandvitx low carb
Ingredients:
- 1 ou
- 2 c.s. de farina d’ametlla
- 1 c. p. de llevat
- 1 pessic de sal
- Llavors de carbassa (opcional)
Elaboració:
- Barregem tots els ingredients en un bol i, finalment, hi afegim les llavors de carbassa.
- En un motlle apte per a microones, hi aboquem la mescla i ho posem a coure a màxima potència durant 2 minuts.
- Traiem el pa del motlle, el tallem i el torrem en una paella. Es pot menjar sense torrar, però queda molt més bo!
- El podeu farcir del que us vingui més de gust. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat.
Us animeu a sopar amb les tres S? Sa, senzill i superbò!
Paula Monreal. Creadora de receptes i contingut de vida saludable al seu compte d’instagram @paufeel