Avui us ensenyaré una idea fantàstica per preparar un sopar senzill i molt bo. Es tracta d’una base de sandvitx sense gluten i baixa en carbohidrats, apta per a dieta cetogènica, segons de què es farceixi. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat. Deliciós!

Us proposo una preparació ràpida en dos minuts per als dies que no tingueu temps, però també versió al forn, que no arriba ni a mitja hora.

Sandvitx low carb amb tomàquet rosa, enciam i salmó fumat

La recepta: Sandvitx low carb

Ingredients:

  • 1 ou
  • 2 c.s. de farina d’ametlla
  • 1 c. p. de llevat
  • 1 pessic de sal
  • Llavors de carbassa (opcional)

Elaboració:

  1. Barregem tots els ingredients en un bol i, finalment, hi afegim les llavors de carbassa.
  2. En un motlle apte per a microones, hi aboquem la mescla i ho posem a coure a màxima potència durant 2 minuts.
  3. Traiem el pa del motlle, el tallem i el torrem en una paella. Es pot menjar sense torrar, però queda molt més bo!
  4. El podeu farcir del que us vingui més de gust. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat.

Us animeu a sopar amb les tres S? Sa, senzill i superbò!

Paula Monreal. Creadora de receptes i contingut de vida saludable al seu compte d’instagram @paufeel

banner