Bacallà amb cigrons i miso sobre un niu de bledes

Plat principal  |  Carles Abellan

Us presentem una recepta amb un maridatge sublim i molt saludable. El bacallà té un alt contingut proteic i menys d’un 3% de greix d’alta qualitat omega-3. Conté molts oligoelements, com fòsfor i sals minerals que tant necessitem.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hores + 12 h de cocció i remull

Ingredients

Per al brou de bacallà

1/2 kg de pell de bacallà dess

Elaboració

Per al brou

Poseu la pell amb l’aigua i feu que arribi a 90ºC. Deixeu infusionar 30 minuts i passeu-ho pel colador fi.
Reserveu.

Per a la salsa

Poseu tots els ingredients excepte la…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat