Sablés de crema i fruita vermella

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Unes postres originals plenes de color i el més important: aquests pastissets són molt dolces i no porten ni un gram de sucre. Trobaràs molt poca reposteria elaborada sense sucres, llet ni ous. Així que gaudeix-la!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

140 g de concentrat d’atzavara
50 g de farina de blat

Elaboració

Bulliu el concentrat d’atzavara fins que agafi un color caramel sostingut.
Aboqueu-lo sobre una goma Silpat.
Deixeu-lo refredar.
Tritureu-lo.

Sablés

Poseu tots els ingredients …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat