Cebes amb crema de miso i lli

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Per un cop elevem la ceba a la categoria de verdura principal de l’àpat! Aquesta deliciosa i versàtil crema és una manera d’incorporar el miso i les llavors de lli a la cuina diària.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

Per a les cebes

4 cebes mitjanes
5 cm d’alga kombu

Elaboració

Peleu les cebes senceres tallant els dos extrems i poseu-les en una olleta petita amb l’alga, els claus, llorer i aigua que les cobreixi per la meitat. Quan arrenqui el bull, poseu-ho al punt de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat