Xirivies rosses amb cúrcuma

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una alternativa nutritiva i saludable a les patates fregides. Combinades amb verdura verda, les arrels són l’acompanyament idoni per a plats amb proteïna d’origen animal i per a dietes en què no convé menjar molt cereal.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 xirivies
Cúrcuma en pols
Pebre negre acabat de

Elaboració

Peleu les xirivies i talleu-les: primer a rodanxes al biaix d’1-2 cm, després feu 2-3 talls longitudinals −segons el gruix de la xirivia− per obtenir els bastonets de la mida d’un dit que…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat