Estofat de verdures amb seitan i bolets

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat que escalfa i reforça, ideal per la tardor-hivern. Aporta un punt de dolçor natural que relaxa i estimula el sistema digestiu.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

2 cebes a quarts
2 pastanagues, 2 naps i 1 xirivia a

Elaboració

En una cassola de parets i fons gruixut –si pot ser, de ferro colat–, salteu les cebes amb una mica d’oli i sal durant uns quants minuts.
Afegiu-hi l’alga wakame, la resta de verdures t…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat