Canelons tradicionals de carn i verdura

Plat principal  |  Josep Vilella i Lluís Vinyes

Qui ha dit que els canelons només són per les festes assenyalades? Un plat energètic molt recomanable per menjar al migdia. Una versió suau d'un plat típic de la cuina nadalenca catalana.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    2 hores

Ingredients

Per als canelons

1 pollastre de pagès
200 g de cans

Elaboració

Preparació del farciment

En una cassola amb oli, poseu el pollastre de pagès, tallat a trossos, ben net, plomat i salpebrat, juntament amb uns 200 grams de cansalada del coll (cal encarregar-la…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat