“Coquitos” misteriosos

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes pastes casolanes ràpides i fàcils de fer, sense lactis ni sucre ni farina de cereal ni llevat ni ametlla... i doncs, amb què? doncs amb tapioca, amb la dolçor dels dàtils, el coco i les espècies!

  • Racions:
    30 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de llet de coco
1 vas (250 ml) d’aigua

Elaboració

Tritureu els dàtils amb l’aigua, la llet de coco i uns granets de sal fins a obtenir una llet dolça.
Incorporeu-hi les espècies, barregeu-hi la tapioca i feu-ho coure tapat 5-10 minuts a f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat