Verat fumat

Plat principal  |  Albert Adrià

L'Albert Adrià ens proposa una bona manera d'iniciar-nos en el món dels fumats a través d'aquesta recepta. Gràcies al verat, que és un peix blau petit carregat d'àcids grassos essencials omega-3 i que no conté tant de mercuri.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa,Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 30 minuts

Ingredients

Per al verat fumat

5 verats de 500 g/unitat
100 g de

Elaboració

Filetegeu els verats amb l’ajuda d’un ganivet.
Col·loqueu els filets de verat nets en aigua mineral amb gel, durant 20 minuts.
Desespineu els filets de verat i traieu-ne la pell.
Cobriu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat