Seitons marinats amb vinagre de poma i aigua de mar

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Els seitons són un peix blau petit ric en omega-3, àcids grassos essencials amb importants beneficis per a la salut i per al sistema nerviós, són antiinflamatoris i ajuden a regular els nivells de colesterol. Els heu de tastar!

  • Racions:
    500 g
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts d'elaboració + 4 dies d'espera
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de seitons molt frescos
¾ de vas (180 ml) de v

Elaboració

Poseu 1 litre d’aigua en una plata fonda i tingueu-la ben freda a la nevera.
Traieu el cap, els budells i l’espina dels seitons i aneu-los submergint a l’aigua freda a mesura que els aneu n…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat