Llobarro al vapor amb i crumble de croissant

Plat principal  |  Quim Casellas

El paisatge de l'Empordà en un plat gràcies al llobarro que també ens aporta omega-3, un àcid gras essencial que el cos necessita per funcionar correctament i que no és capaç de fabricar.

  • Racions:
    10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Ingredients

1 suprema de llobarro (racions 180 g)
2 pastanagues

Elaboració

Un cop tinguem les racions de llobarro les guardarem a la cambra envasades al buit i cobertes de gel. Les reservem.
Posem a escalivar la carbassa violí amb sal, oli d’oliva i embolicada amb …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat