Wok de llombarda i pastanaga amb espagueti de mar

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una proposta original i exquisida per menjar verdura rica en antioxidants sense que es perdin les propietats nutricionals.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 - 20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

¼ de col llombarda a tires molt fines
2 pastanag

Elaboració

Dessaleu l’alga: submergiu-la en aigua freda, remeneu i canvieu l’aigua dues vegades. Escorreu-la i amaniu-la amb oli de sèsam i tamari. Reserveu-la.
Escalfeu un wok antiadherent de tita…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat