Caputxino de pèsols

Aperitius  |  Bernard Benbassat

Un deliciós i refrescant entrant

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

600 g de pèsols congelats o frescos
120 g de ceba pi

Elaboració

Escalfeu l’oli. Ofegueu la ceba, el porro i les herbes.
Desglaceu amb el suc de llimona. Evaporeu i mulleu amb l’’aigua de Vichy.
Coeu-ho 30’ tapat, a foc lent.
Afegiu-hi els pèsol…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat