Batut de llimona, poma i alvocat

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Excel·lent beguda de llimona per començar el dia o com a snack de mig matí enriquida amb els greixos poliinsaturats del lli i de l’alvocat, i suavitzada per la poma.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ llimona de pell gruixuda, sense pinyols
½ poma am

Elaboració

Talleu a trossos la llimona i la poma deixant la pell, però eliminant els pinyols.
Tritureu tots els ingredients, començant amb poca aigua per obtenir cremositat. La quantitat d’aigua depen…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat