Pastís tatín

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

El pastís tatín és una bona recepta per a les persones que no els convingui la fruita crua per problemes digestius. En general, és millor no menjar postres després dels àpats, podeu menjar aquest pastís per berenar!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la massa

  • 30 g de farina de blat integral
  • 30 g de farina de sègol integral
  • 30 g de fajol integral
  • 10 g de sèsam torrat
  • 10 g de llavors xia
  • 10 g de llavors de lli
  • 7 g de germen de blat
  • 7 g de lecitina de soja
  • 14 g de cereal integral inflat
  • 55 g d’oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • 40 g de suc de poma
  • 40 r de xarop de poma

Per al farciment

  • 50 g d’oli de gira-sol
  • 70 g de melassa d’arròs
  • 8 pomes golden pelades
  • 1 g de canyella en pols

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Pastís tatín

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 20 minuts

El pastís tatín és una bona recepta per a les persones que no els convingui la fruita crua per problemes digestius. En general, és millor no menjar postres després dels àpats, podeu menjar aquest pastís per berenar!


Ingredients

Per a la massa

  • 30 g de farina de blat integral
  • 30 g de farina de sègol integral
  • 30 g de fajol integral
  • 10 g de sèsam torrat
  • 10 g de llavors xia
  • 10 g de llavors de lli
  • 7 g de germen de blat
  • 7 g de lecitina de soja
  • 14 g de cereal integral inflat
  • 55 g d’oli de gira-sol ppf (primera premsada en fred)
  • 40 g de suc de poma
  • 40 r de xarop de poma

Per al farciment

  • 50 g d’oli de gira-sol
  • 70 g de melassa d’arròs
  • 8 pomes golden pelades
  • 1 g de canyella en pols

Elaboració

Per a la massa

  1. Agrupeu tots els ingredients en un bol i barregeu-los.
  2. Acosteu 8 anelles de 7 cm de 0 i 55 mm de gruix sobre una placa de cocció antiadherent.
  3. Alliseu-ne la superfície.
  4. Poseu-ho al forn 25 minuts a 175 graus i en posició “turbo”.

Per al farciment

  1. Escalfeu l’oli amb la melassa en una paella antiadherent grossa.
  2. Afegiu-hi la poma pelada, sense cor i tallada a quarts.
  3. Coeu-ho a foc mitjà durant 45 minuts, removeu-ho de tant en tant per aconseguir un daurat uniforme en totes les seves cares.
  4. Al final de la cocció, escampeu-hi la canyella.
  5. Col·loqueu les pomes estèticament sobre les bases de massa.
  6. Serviu-ho tebi, acompanyat de nata de soja Soyatoo amb esprai i ratlladura de llimona rallada al moment.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

Per a la massa

  1. Agrupeu tots els ingredients en un bol i barregeu-los.
  2. Acosteu 8 anelles de 7 cm de 0 i 55 mm de gruix sobre una placa de cocció antiadherent.
  3. Alliseu-ne la superfície.
  4. Poseu-ho al forn 25 minuts a 175 graus i en posició “turbo”.

Per al farciment

  1. Escalfeu l’oli amb la melassa en una paella antiadherent grossa.
  2. Afegiu-hi la poma pelada, sense cor i tallada a quarts.
  3. Coeu-ho a foc mitjà durant 45 minuts, removeu-ho de tant en tant per aconseguir un daurat uniforme en totes les seves cares.
  4. Al final de la cocció, escampeu-hi la canyella.
  5. Col·loqueu les pomes estèticament sobre les bases de massa.
  6. Serviu-ho tebi, acompanyat de nata de soja Soyatoo amb esprai i ratlladura de llimona rallada al moment.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat