Pastís tatín

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

El pastís tatín és una bona recepta per a les persones que no els convingui la fruita crua per problemes digestius. En general, és millor no menjar postres després dels àpats, podeu menjar aquest pastís per berenar!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la massa

30 g de farina de blat integral
30 g

Elaboració

Per a la massa

Agrupeu tots els ingredients en un bol i barregeu-los.
Acosteu 8 anelles de 7 cm de 0 i 55 mm de gruix sobre una placa de cocció antiadherent.
Alliseu-ne la superfície.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat