Maguro tataki (tataki de tonyina amb crema d’alvocat)

Plat principal  |  Restaurant Mas Nomo

La combinació del peix blau amb l'alvocat és ideal per a una dieta saludable. La tonyina amb un maridatge vegetal en ressaltarà les propietats d'aquest deliciós aliment, en aquest plat que ens proposen des del restaurant Mas Nomo.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 20 minuts

Ingredients

250 g de llom de tonyina
Ceba tendra
Sèsam blanc

Elaboració

Prepareu primer la salsa que acompanya el plat: poseu tots els ingredients (menys la maicena) en un cassó a foc mitjà. Quan comenci a bullir, abaixeu temperatura al mínim i deixeu reduir 1/3 de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat