Mousse de maduixa

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Postres delicioses i sanes, perfectes per a la primavera i l'estiu, amb les maduixes com a principals protagonistes. Una alternativa perfecta a les postres i cremes fetes amb lactis i sucre afegits.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 2 hores de nevera
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de maduixes o maduixots, rentats i tallats per la

Elaboració

Bulliu la llet amb els flocs d’agar-agar i una mica de sal durant 7 minuts a foc lent, destapat.
Pareu el foc i afegiu-hi les maduixes, la ratlladura de llimona, la crema d’ametlles i la melass…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat