Cocotte de verdures i pollastre

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La cuina al forn en "cocotte", ja sigui de fang, de ferro colat o esmaltada, proporciona un resultat melós i saborós tant de les verdures com del pollastre.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Cebetes
Pastanagues, naps i xirivies
Carxofes
F

Elaboració

Escalfeu el forn a 200ºC i poseu la cocotte de fang en remull.
Peleu i talleu les verdures a trossos i unteu-les amb oli.
Poseu-les a la cocotte amb el pollastre, salpebreu-ho tot i tireu-h…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat