Sopa de miso

Plat principal  |  Restaurant Carlota Akenaya

Reconfortant sopa de miso ideal per als dies freds i que alhora, té la propietat de potenciar la digestió, d'evitar el gasos i millorar l'acidesa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1/4 ceba de Figueres
1 litre d’aigua mineral
Sal

Elaboració

Escalfeu aigua mineral, on haureu abocat la ceba tallada en juliana. Quan bulli i la ceba estigui tova, afegiu-hi una cullerada sopera de fumet.
Al cap de dos minuts, afegiu-hi el miso (dues c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat