Sopa de miso

Una sopa ideal per a les persones amb gasos, acidesa o amb panxa inflada. Aprenem a preparar una sopa de miso marca de la casa Carlota Akenaya.

Inici  ›  Recepta de Gastronosalut 18 de maig 2015 | Actualitzat el 3 de juliol 2017

carlota akenaya

El restaurant Carlota Akenaya, en ple Raval de Barcelona, permet que el client es converteixi en cuiner perquè a la mateixa taula té unes graelles amb carbó vegetal i aromatitzades on pot cuinar bolets, verdures, gambes i la vedella de Kobe que hi serveixen. La sopa de miso és un dels entrants estrella abans de començar a cuinar.

La recepta

Sopa de miso

  • Gaudeix de l’experiència de la cuina des d’una privilegiada primera fila.
  • Aquí, la sopa de miso és una insígnia del local
  • Un menú carregat amb la millor oferta asiàtica de la temporada

 

sopa de miso

Ingredients per a 4 persones

  • 1/4 ceba de Figueres
  • 1 litre d’aigua mineral
  • Sal
  • 90 g miso (en forma de pasta)
  • 1 cullerada sopera de fumet

Per decorar:

  • tofu
  • all tendre
  • alga wakame

Preparació

  1. Escalfeu aigua mineral, on haureu abocat la ceba tallada en juliana. Quan bulli i la ceba estigui tova, afegiu-hi una cullerada sopera de fumet.
  2. Al cap de dos minuts, afegiu-hi el miso (dues cullerades soperes) fins que es dissolgui completament.
  3. Apagueu el foc, ja que el miso no ha de bullir. Si ho fes, perdria les propietats.
  4. Un cop al bol, podeu afegir all tendre, tofu o trossets d’alga wakame a la sopa, segons el vostre gust.

Apunts nutricionals

Sopa ideal per als dies freds, perquè reconforta i alhora té la propietat de potenciar la digestió, fins al punt que és molt recomanable per a les persones amb gasos, acidesa o panxa inflada.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Sopa de miso

Una sopa ideal per a les persones amb gasos, acidesa o amb panxa inflada. Aprenem a preparar una sopa de miso marca de la casa Carlota Akenaya.

Inici  ›  Recepta de Gastronosalut 18 de maig 2015 | Actualitzat el 3 de juliol 2017

carlota akenaya

El restaurant Carlota Akenaya, en ple Raval de Barcelona, permet que el client es converteixi en cuiner perquè a la mateixa taula té unes graelles amb carbó vegetal i aromatitzades on pot cuinar bolets, verdures, gambes i la vedella de Kobe que hi serveixen. La sopa de miso és un dels entrants estrella abans de començar a cuinar.

La recepta

Sopa de miso

  • Gaudeix de l’experiència de la cuina des d’una privilegiada primera fila.
  • Aquí, la sopa de miso és una insígnia del local
  • Un menú carregat amb la millor oferta asiàtica de la temporada

 

sopa de miso

Ingredients per a 4 persones

  • 1/4 ceba de Figueres
  • 1 litre d’aigua mineral
  • Sal
  • 90 g miso (en forma de pasta)
  • 1 cullerada sopera de fumet

Per decorar:

  • tofu
  • all tendre
  • alga wakame

Preparació

  1. Escalfeu aigua mineral, on haureu abocat la ceba tallada en juliana. Quan bulli i la ceba estigui tova, afegiu-hi una cullerada sopera de fumet.
  2. Al cap de dos minuts, afegiu-hi el miso (dues cullerades soperes) fins que es dissolgui completament.
  3. Apagueu el foc, ja que el miso no ha de bullir. Si ho fes, perdria les propietats.
  4. Un cop al bol, podeu afegir all tendre, tofu o trossets d’alga wakame a la sopa, segons el vostre gust.

Apunts nutricionals

Sopa ideal per als dies freds, perquè reconforta i alhora té la propietat de potenciar la digestió, fins al punt que és molt recomanable per a les persones amb gasos, acidesa o panxa inflada.

PUBLICITAT

portada  —  amunt