Ous escalfats (“poché”)

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat proteic, nutritiu i reforçant, amb un efecte lleugerament calorífic. Un recurs fàcil per completar qualsevol àpat amb proteïna de qualitat.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 ou ecològic ben fresc
1 litre d’aigua bona
1

Elaboració

Poseu l’aigua en un cassó ample i no gaire alt (16 X 6 cm aprox.) i feu que arrenqui el bull.
Reduïu el foc al mínim, tireu-hi el vinagre i remeneu l’aigua uns segons amb una cullera fre…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat