Tàrtar d’api amb esferificacions d’oliva i “migas” cruixents

Plat principal  |  Víctor Quintillà

Una manera original de cuinar l'api amb una decoració que sempre deixa bocabadat per gust i textura: les esferificacions. Tant a Orient com a Occident, l'api és un remei tradicional per tractar la pressió arterial. Bon profit!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1 hora + 30 minuts

Ingredients

Per al tàrtar

250 g api 
1 escalunya
Anxova (1

Elaboració

Per al tàrtar

Peleu l’api i talleu-lo a cubs de 2,5 x 2,5 cm. Escaldeu-lo en aigua bullent amb sal durant 5 minuts. Refredeu-lo ràpidament en un bany d’aigua amb gel. Deixeu-lo refredar i escor…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat