Sopa refrescant d’ordi

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una sopa suau, delicada i amb un lleuger efecte medicinal gràcies . Una oportunitat excel·lent per introduir l'ordi a la dieta; un cereal depuratiu, refrescant i ric en minerals.

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 10 minuts + 1 nit de remull del cereal
© Pau Esculies

Ingredients

2 litres d’aigua bona o de brou vegetal natural
125 m

Elaboració

Renteu l’ordi i poseu-lo en remull la vigília (o com a mínim 1 hora abans) en 250 ml d’aigua.
Poseu els xiitake en remull 30 minuts en aigua tèbia. Talleu-los a octaus i reserveu-los en …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat