Saltat de col verda amb soja negra i pasta

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta varietat de col verda combinada amb soja negra, alga kombu, xucrut i llavors de gira-sol resulta un plat d’hivern complet i nutritiu, que manté els ossos forts i flexibles i que us ajudarà a resistir les baixes temperatures.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 40 minuts + 12h de remull
© Pau Esculies

Ingredients

Per a coure la soja negra

1 vas (250 ml) de soja negra,

Elaboració

Per a coure la soja negra

Llenceu l’aigua del remull, esbandiu la soja i poseu-la a bullir en 1’5 litres d’aigua bona. Deixeu que bulli uns minuts, escumeu-la i tireu-hi l’alga kombu, el ging…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat