Simply biotiful – Chloé Sucrée1-Simply Biotiful – Chloé Sucrée

Després de l’èxit de Being Biotiful, nom del seu primer llibre i també del seu blog i Instagram, Chloé ens regala un altre llibre preciós de receptes senzilles, nutritives i boníssimes. El seu lema és que “la cuina ha de ser universal i simple”, per això crea receptes amb no més de sis ingredients de temporada. Si voleu més idees de receptes vegetarianes i ecològiques aquest és el vostre llibre!

 

 

2-Alimenta tu salud con comida real –  Dra. Miriam Ruiz

Davant el ritme frenètic actual, la indústria ofereix solucions ràpides, la gran majoria ultraprocessades, i això fa que l’alimentació deixi de ser intuïtiva. La doctora Míriam Ruiz, internista especialitzada en nutrició, explica les claus per aprendre a menjar segons l’estacionalitat i les necessitats energètiques. Una guia pràctica per reaprendre a menjar i nodrir el cos sense processats! Amb pròleg de Marcos Vázquez, de “Fitness revolucionario”.

 

 

 

Dieta cetogènica – Alicia Ramírez3-Dieta cetogénica – Alicia Ramírez

La dieta cetogènica s’ha posat de moda i ja hi ha diversos llibres en castellà. Aquest, concretament, és una guia completa centrada en l’objectiu de perdre pes. Aprendreu què és, com actua en el cos, els beneficis que té a més de cremar greix, com s’ha de seguir correctament i exemples per fer un menú propi.

 

 

 

 

 

Come seguro comiendo de todo - Beatriz Robles4-Come seguro comiendo de todo – Beatriz Robles

Cada dia podem tenir dubtes sobre la seguretat alimentària, com per exemple: Quins aliments es renten i quins no? Fins quan aguanta el fregall? Puc retirar la floridura d’una fruita i menjar-ne la resta? Arran del brot de listèria i de la pandèmia de la COVID-19, Beatriz Robles s’ha convertit en un dels referents en temes de seguretat alimentària als mitjans de comunicació. En aquest llibre, descobrireu com evitar perills a la cuina i evitar els errors més freqüents, així com consells per planificar la compra, ordenar la nevera i el rebost, rentar els utensilis correctament i saber els temps adequats de cocció dels aliments.

 

 

Cocina salubdale en família – La Gloria Vegana5-Cocina saludable en familia – La Gloria Vegana

Gloria Carrión, més coneguda com @lagloriavegana a les xarxes, publica el seu segon llibre, aquest cop amb receptes saludables per a tota la família. Esmorzars, dinars, sopars i berenars per fer més fàcil el dia a dia. A més, també ofereix trucs per elaborar menús equilibrats, organitzar-nos amb la cuina per lots (batch cooking) i també receptes per a ocasions especials.

 

 

 

 

Food & Soul: Inspiración y recetas plant-based para nutrir cuerpo y alma – Estela Nieto e Ivan Iglesias6-Food & Soul: Inspiración y recetas plant-based para nutrir cuerpo y alma – Estela Nieto i Iván Iglesias

En aquest llibre hi ha inspiració i receptes per alimentar el cos i l’ànima. Els autors creuen fermament que més enllà del plaer de menjar, tot el procés de preparar un àpat (triar els aliments, combinar-los i cuinar) també és un plaer i aporta salut. Totes les receptes del llibre estan basades en vegetals i estan pensades per ser saludables i reconfortants sense renunciar al sabor.

 

 

Alimentación Consciente - Bennalice Katz i Sylvie Delabaude7-Alimentación consciente – Bennalice Katz i Sylvie Delabaude

Les autores tenen un estil de vida saludable i s’han unit per oferir un llibre autoeditat de receptes saludables. Bennalice, des de petita ha estat darrere els fogons i té un canal de Youtube on comparteix contingut de creixement personal. Sylvie, per la seva banda, està especialitzada en cuina aiurvèdica i és professora de ioga. Un llibre ple d’idees per fer la transició al vegetarianisme.

 

 

 

 

 

Lluca Rullan
Lluca Rullan

Periodista i dietista integrativa

  @llucarullan   @llucarullan_dietista