Una alimentació pobra en vegetals, menjar un excés de proteïna animal, de farines refinades, d’aliments processats i rics en sucres i de greixos de mala qualitat altera l’estat del sistema digestiu.

Per recuperar la salut, cal buscar eines per potenciar una bona digestió i reforçar la flora bacteriana.

Digestió

4 passos per millorar la salut digestiva

Des de nodrir i reforçar la mucosa intestinal fins a recuperar l’equilibri de la microbiota intestinal. Descobreix els quatre passos per restablir la salut digestiva amb productes naturals:

1-Nodrir i reforçar les mucoses intestinals.

La mucosa intestinal té la funció d’aïllar l’organisme dels agents externs. Ens protegeix i evita que substàncies no desitjades passin al torrent sanguini, gràcies a la unió entre les cèl·lules que la conformen. Per evitar la permeabilitat intestinal cal reforçar les mucoses amb nutrients com:

  1. L-glutamina. L’aminoàcid que constitueix la principal font d’energia de les cèl·lules epitelials de l’intestí prim i que, per tant, millora la permeabilitat intestinal i la morfologia de la mucosa.
  2. Vitamina A, que contribueix a mantenir les mucoses en condicions normals.
  3. Zinc. Un mineral que ajuda a protegir les cèl·lules del dany oxidatiu.
  4. Quercetina. Un bioflavonoide que també col·labora a mantenir la integritat de la mucosa intestinal.

Un complement natural molt eficaç és el PermeaVit® de 100% Natural, una fórmula única per contribuir a la salut de la mucosa intestinal gràcies al seu contingut en aminoàcids com la L-glutamina o la L-lisina, N-acetil-cisteïna, quercetina, betacarotens (provitamina A), vitamines B2, B5 i B9, D-biotina, vitamina D3 i zinc.

2-Incorporar aliments com el gingebre per donar suport a la salut digestiva.

Els extractes de rizoma del gingebre, rics en gingerol i shogaols, contribueixen a la funció normal del tracte gastrointestinal, i també ajuden a reduir la sensació de mareig i vòmits. També hi ha altres plantes, com la carxofera, que gràcies als flavonoides que contenen afavoreixen una funció normal de l’intestí, ja que disminueixen les flatulències i la sensació de plenitud.

Incorporar, doncs, complements com Di-gestión® de 100% Natural, amb extractes de gingebre i carxofera, dona suport a la salut digestiva en general.

3-Prendre enzims digestius abans dels àpats.

Quan les digestions són més lentes, incloure complements d’enzims reforça aquesta tasca i disminueix els símptomes. La papaia és una fruita molt nutritiva que, a més de vitamines i minerals, conté molts enzims digestius similars a la pepsina humana i resistents al pH gàstric: la quimopapaïna i la papaïna. Per tant, és ideal per pair millor, especialment les proteïnes.

El complement Caricol® de 100% Natural està elaborat amb un concentrat de puré de papaia ecològica, fresca i madurada a l’arbre que, gràcies al seu procés de preparació, augmenta els beneficis de la papaia gairebé a 4 vegades l’activitat enzimàtica de papaïna. Preneu-lo després de dinar i de sopar i notareu la diferència!

4-Reforçar la flora intestinal amb probiòtics d’alta qualitat.

Quan la població de bacteris que tenim a l’intestí es troba en equilibri, es possibilita que el sistema digestiu funcioni correctament, que hi hagi una absorció normal dels nutrients i s’evita que altres microorganismes patògens colonitzin l’espai intestinal. Per tant, és vital per a la salut intestinal i, de fet, per a la salut en general. Quan prenem massa proteïna animal, productes ensucrats i refinats i alcohol, aquest equilibri es pot veure afectat i, per això, prendre probiòtics ajuda a millorar aquesta situació.

ProbiTec® Complet de 100% Natural és un complement que combina vuit tipus de bacteris beneficiosos en quantitats adequades que han estat aïllats i caracteritzats a l’Hospital Universitari de Copenhaguen, un hospital amb més de vint anys d’experiència clínica en l’estudi d’aquests bacteris. A més, el complement també conté fructooligosacàrids (FOS), un tipus de fibra soluble que serveix d’aliment d’aquests bacteris beneficiosos, i zinc, que contribueix al metabolisme normal dels macronutrients, reforça el sistema immunitari i protegeix les cèl·lules dels radicals lliures.

Aquests quatre passos us ajudaran a recuperar la normalitat digestiva. Us recomanem, però, no fer-ho tot de cop: primer comenceu nodrint la mucosa intestinal i millorant les digestions amb enzims i, després, ja podeu incloure els probiòtics.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat