Aquest esmorzar és una manera molt completa de començar el dia gràcies als aliments rics en carbohidrats, com el midó i la farina de civada sense gluten, i en proteïnes d’origen vegetal, com la proteïna de cigrons, llavors de gira-sol, pèsol i cànem.
Per endolcir-lo un punt i que igualment continuï sent proteic, la clau és afegir a la mescla beguda vegetal en comptes d’aigua i també una peça de fruita. Si us agrada el dolç, les begudes vegetals més adients són les de cereals, com l’arròs o la civada, i, si us l’estimeu amb un toc més suau, trieu begudes vegetals de llegums o fruita seca, com la d’ametlla.
Pel que fa a la fruita, el millor és el plàtan, la pera i la poma, però qualsevol és benvinguda per acompanyar aquest esmorzar.
Aquesta barreja de Foodspring permet fer creps tant normals com americanes o us pot servir per fer pastissos o altres dolços.
La recepta: Creps veganes dolces i proteiques
Per a 2 persones
Ingredients
- 1-2 peres
- 8 c.s. de preparat Vegan Protein Pancakes de Foodspring
- 1 tassa de llet vegetal al gust (arròs, coco, ametlla…)
- Xocolata +85% de cacau
- Oli d’oliva verge extra
Procediment
- Peleu i talleu a trossos 1 pera. En un recipient, bateu-la amb una tassa de llet vegetal i afegiu-hi la mescla Vegan Protein Pancakes de Foodspring.
- Torneu a batre fins que quedi una massa homogènia i espessa. Si queda molt líquida, afegiu-hi una cullerada més de la mescla Vegan Protein Pancakes de Foodspring i, si queda molt espessa, aboqueu-hi una mica més de beguda vegetal.
- En una paella amb una mica d’oli d’oliva ben escampat i calent, afegiu-hi una mica de la mescla i repartiu-la fins que formi un cercle. Tapeu i deixeu que es faci a foc mitjà uns 3-5 minuts. Destapeu, tombeu i deixeu que es faci per l’altra banda.
- Retireu i repetiu el procés. N’hi ha per fer unes sis creps de mida mitjana-petita.
- Acompanyeu amb més pera, xocolata o altres productes Foodspring i gaudiu d’un esmorzar la mar de nutritiu.