El tradicional pastís salat francès ha seduït la nostra cuina. Fet a base de pasta brisa crua i farcit amb una barreja líquida de llet, ous i farina, a més de cansalada i ceba picada, és un autèntic plaer per al paladar que ja hem adaptat gairebé com una recepta pròpia de la nostra cultura gastronòmica.

Quan se’n fan versions vegetarianes, s’hi solen posar espinacs, bolets o altres vegetals; però com ho fem si no hi volem gluten o lactosa? Per sort, ja tenim moltes opcions al mercat que ens ho posen molt fàcil i que demostren que no cal renunciar al plaer si volem cuidar-nos. En aquesta recepta, per exemple, us proposem substituir la llet per beguda d’arròs, i la massa de farina, per massa sense gluten o per farina de cigrons.

La quiche d’espàrrecs sense gluten ni lactosa que us proposem avui és un sopar complet per al dia a dia o una opció fantàstica per quan tingueu convidats a casa. Feu-la!

Ingredients:

  • 300 g de porro
  • 500 g d’espàrrecs
  • 3 ous batuts
  • 200 ml de llet d’arròs
  • 10 g de tomàquets secs
  • Massa sense gluten enfornada 10 min a 170 ºC
  • Cirerols

Elaboració: vegeu videorecepta