Arròs cremós de tòfona i nyàmeres

Plat principal  |  Oriol Ivern

Avui preparem un arròs cremós boníssim amb arròs integral. Entre totes les varietats d'arròs, l’integral és el més complet, perquè conserva la closca, que és on hi ha més propietats nutricionals.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 1 h pel brou

Ingredients

400 g d’arròs bomba Illa de Riu
1 manat d’alls t

Elaboració

Sofregiu els alls tendres sense que agafin color –tècnicament, se’n diu “deixar suar” els alls.
Afegiu l’arròs i mulleu amb caldo, que ja tindreu preparat prèviament; mullar-lo vol…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat