Escudella amb pilota

Plat principal  |  Cristina Arroyo

L’escudella és una sopa amb essència, nutritiva, reconfortant. Aquí us deixo una recepta de la meva "poció nadalenca", diferent de la tradicional, però espero que gaudir-la es converteixi en un moment màgic i saludable!

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    2h 20 minuts

Ingredients

Per a les azukis

1 paquet d’azukis
1 trosset d’alga

Elaboració

Per les azukis

Deixeu les azukis en remull la nit anterior. Llenceu l’aigua de remull i poseu en una cassola tres mides d’aigua per una d’azukis amb una tira d’alga kombu. Quan arrenqui el bull, …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat