Amanida equilibri

Ha arribat la primavera i amb ella l'amanida més colorida, equilibradora i divertida de totes!

Inici  ›  Receptes 1 de maig 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

La recepta

Amanida equilibri

Per a 6 persones

Ha arribat la primavera i amb ella l’amanida més colorida, equilibradora i divertida de totes!

Menja-la el dia que notis que la podràs digerir bé i notes el sistema digestiu fort.

Ingredients

Pau Esculies

  • 100 g de pastanaga
  • 100 g de rave
  • 100 g de cogombre
  • 100 g de carabassa
  • 100 g de poma Granny Smith
  • 100 g de col llombarda
  • 100 g de porro blanc
  • 100 g de fulles grogues d’api
  • 100 g de magrana
  • 50 g de ruca
  • 50 g de créixens
  • 30 g de fulles de julivert
  • 30 g de barreja de llavors (sèsam, lli, chía, carabassa, gira-sol )
  • 50 g d’oli d’oliva ppf
  • 10 g d’oli de lli ppf
  • 20 g d’oli de nou ppf
  • 30 g de tamari
  • 10 g de llevat de cervesa
  • 5 g de lecitina de soja
  • 10 g de gèrmens de blat
  • 20 g de vinagre de poma o d’arròs

Elaboració

  1. Talleu la pastanaga, el rave, el cogombre, la carabassa, la poma, la col i el porro a llesques d’1 mm de gruix amb mandolina ceràmica.
  2. Poseu tots els ingredients en un bol i afegiu-hi la resta d’ingredients.
  3. Remeneu-ho.
  4. Serviu-la tot seguit.

 

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Amanida equilibri

Ha arribat la primavera i amb ella l'amanida més colorida, equilibradora i divertida de totes!

Inici  ›  Receptes 1 de maig 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

La recepta

Amanida equilibri

Per a 6 persones

Ha arribat la primavera i amb ella l’amanida més colorida, equilibradora i divertida de totes!

Menja-la el dia que notis que la podràs digerir bé i notes el sistema digestiu fort.

Ingredients

Pau Esculies

  • 100 g de pastanaga
  • 100 g de rave
  • 100 g de cogombre
  • 100 g de carabassa
  • 100 g de poma Granny Smith
  • 100 g de col llombarda
  • 100 g de porro blanc
  • 100 g de fulles grogues d’api
  • 100 g de magrana
  • 50 g de ruca
  • 50 g de créixens
  • 30 g de fulles de julivert
  • 30 g de barreja de llavors (sèsam, lli, chía, carabassa, gira-sol )
  • 50 g d’oli d’oliva ppf
  • 10 g d’oli de lli ppf
  • 20 g d’oli de nou ppf
  • 30 g de tamari
  • 10 g de llevat de cervesa
  • 5 g de lecitina de soja
  • 10 g de gèrmens de blat
  • 20 g de vinagre de poma o d’arròs

Elaboració

  1. Talleu la pastanaga, el rave, el cogombre, la carabassa, la poma, la col i el porro a llesques d’1 mm de gruix amb mandolina ceràmica.
  2. Poseu tots els ingredients en un bol i afegiu-hi la resta d’ingredients.
  3. Remeneu-ho.
  4. Serviu-la tot seguit.

 

 

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt