Amanida equilibri

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Amb la primavera arriba l'amanida més colorida, equilibradora i divertida de totes! Menja-la el dia que notis que la podràs digerir bé i notes el sistema digestiu fort.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 100 g de pastanaga
  • 100 g de rave
  • 100 g de cogombre
  • 100 g de carabassa
  • 100 g de poma Granny Smith
  • 100 g de col llombarda
  • 100 g de porro blanc
  • 100 g de fulles grogues d’api
  • 100 g de magrana
  • 50 g de ruca
  • 50 g de créixens
  • 30 g de fulles de julivert
  • 30 g de barreja de llavors (sèsam, lli, xia, carabassa, gira-sol )
  • 50 g d’oli d’oliva ppf (primera premsada en fred)
  • 10 g d’oli de lli ppf
  • 20 g d’oli de nou ppf
  • 30 g de tamari
  • 10 g de llevat de cervesa
  • 5 g de lecitina de soja
  • 10 g de gèrmens de blat
  • 20 g de vinagre de poma o d’arròs

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Amanida equilibri

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Amb la primavera arriba l'amanida més colorida, equilibradora i divertida de totes! Menja-la el dia que notis que la podràs digerir bé i notes el sistema digestiu fort.


Ingredients

  • 100 g de pastanaga
  • 100 g de rave
  • 100 g de cogombre
  • 100 g de carabassa
  • 100 g de poma Granny Smith
  • 100 g de col llombarda
  • 100 g de porro blanc
  • 100 g de fulles grogues d'api
  • 100 g de magrana
  • 50 g de ruca
  • 50 g de créixens
  • 30 g de fulles de julivert
  • 30 g de barreja de llavors (sèsam, lli, xia, carabassa, gira-sol )
  • 50 g d’oli d’oliva ppf (primera premsada en fred)
  • 10 g d’oli de lli ppf
  • 20 g d’oli de nou ppf
  • 30 g de tamari
  • 10 g de llevat de cervesa
  • 5 g de lecitina de soja
  • 10 g de gèrmens de blat
  • 20 g de vinagre de poma o d’arròs

Elaboració

  1. Talleu la pastanaga, el rave, el cogombre, la carabassa, la poma, la col i el porro a llesques d’1 mm de gruix amb mandolina ceràmica (si no és ceràmica, utilitzeu d'altre tipus).
  2. Poseu tots els ingredients en un bol i afegiu-hi la resta d'ingredients.
  3. Remeneu-ho.
  4. Serviu-la tot seguit.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Talleu la pastanaga, el rave, el cogombre, la carabassa, la poma, la col i el porro a llesques d’1 mm de gruix amb mandolina ceràmica (si no és ceràmica, utilitzeu d’altre tipus).
  2. Poseu tots els ingredients en un bol i afegiu-hi la resta d’ingredients.
  3. Remeneu-ho.
  4. Serviu-la tot seguit.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat