Pastes amb dàtil, cacau i matcha

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Pastes dolces molt ràpides de fer  i ideals per portar com a snack per satisfer la necessitat de menjar alguna cosa dolça. El dàtil és tan dolç que compensa l’amarg del cacau pur sense necessitat d’afegir-hi cap altre endolcidor.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

150 g d’avellanes torrades i pelades
7 dàtils Medj

Elaboració

Tritureu les avellanes en un robot de cuina amb les ganivetes per picar, fins a obtenir un granulat petit.
Incorporeu-hi el cacau, la canyella, la sal, els dàtils sense pinyols i tritureu-ho 3…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat