Boles de cigró

Plat principal, Aperitius  |  Ada Parellada

Sorprèn els teus convidats amb unes boletes de cigrons riquíssimes de la mà d'Ada Parellada, una experta en la preparació de llegums. Una dosi extra de proteïnes per al cos, amb un emplatat de categoria!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 500 g de cigró cuit
  • 1 ceba petita
  • 10 olives negres (opcional)
  • 1 grapat d’avellanes picades
  • Una cullerada de sèsam torrat
  • 1 ou
  • 1 iogurt
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 100 g de pa ratllat
  • Sal
  • Pebre
  • Orenga
  • Oli d’oliva

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Ada Parellada

Ada Parellada
Xef del Semproniana

semproniana.net @adaparellada
 

Boles de cigró

Plat principal, Aperitius  |  Ada Parellada

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Sorprèn els teus convidats amb unes boletes de cigrons riquíssimes de la mà d'Ada Parellada, una experta en la preparació de llegums. Una dosi extra de proteïnes per al cos, amb un emplatat de categoria!


Ingredients

  • 500 g de cigró cuit
  • 1 ceba petita
  • 10 olives negres (opcional)
  • 1 grapat d’avellanes picades
  • Una cullerada de sèsam torrat
  • 1 ou
  • 1 iogurt
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 100 g de pa ratllat
  • Sal
  • Pebre
  • Orenga
  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. Sofregiu la ceba, a foc lent, ben confitada, uns deu minuts.
  2. Tritureu els cigrons.
  3. Barregeu-ho amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes, arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Fregiu-les en abundant oli d’oliva calent, simplement per aconseguir el torrat, perquè els cigrons ja són cuits.
  6. Acompanyeu-les d’una salsa de iogurt que fareu barrejant iogurt amb una mica de sal, pebre i orenga.

Ada Parellada
Xef del Semproniana

www.semproniana.net @adaparellada

Elaboració

  1. Sofregiu la ceba, a foc lent, ben confitada, uns deu minuts.
  2. Tritureu els cigrons.
  3. Barregeu-ho amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes, arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Fregiu-les en abundant oli d’oliva calent, simplement per aconseguir el torrat, perquè els cigrons ja són cuits.
  6. Acompanyeu-les d’una salsa de iogurt que fareu barrejant iogurt amb una mica de sal, pebre i orenga.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat