Boles de cigró

Sorpèn els teus convidats amb unes boletes de cigrons de categoria de la mà d'Ada Parellada, una experta en la preparació de llegums.

11 de juny 2015 | Actualitzat el 3 de juliol 2017

ada parelladaLa cuinera del Semproniana Ada Parellada és una apassionada dels llegums. Sap cuinar-los de manera amorosida perquè tant els ulls com el paladar hi quedin meravellats. Les boles de cigró en són un exemple.

La recepta

Boles de cigró

  • Una dosi extra de proteïnes per al cos!
  • Aprèn a preparar els cigrons de la mà d’una de les expertes que més domini té dels llegums.
  • L’emplatat és de categoria. Sorprèn en festes, aperitius, sopars romàntics o per a tu mateix/a.

 

bunuelos garbanzos

Ingredients

  • 500 g de cigró cuit
  • 1 ceba petita
  • 10 olives negres (opcional)
  • 1 grapat d’avellanes picades
  • Una cullerada de sèsam torrat
  • 1 ou
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 100 g de pa ratllat
  • Sal
  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. Sofregiu la ceba, a foc lent, ben confitada, uns deu minuts.
  2. Tritureu els cigrons.
  3. Barregeu-ho amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes, arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Fregiu-les en abundant oli d’oliva calent, simplement per aconseguir el torrat, perquè els cigrons ja són cuits.
  6. Acompanyeu-les d’una salsa de iogurt que fareu barrejant iogurt amb una mica de sal, pebre i orenga.

Aportació nutricional

Contenen tantes proteïnes com la carn. I encara més propietats beneficioses, com ferro (n’aporten més que molts altres llegums) i greixos no saturats, que fan que l’organisme rutlli a la perfecció.

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Boles de cigró

Sorpèn els teus convidats amb unes boletes de cigrons de categoria de la mà d'Ada Parellada, una experta en la preparació de llegums.

11 de juny 2015 | Actualitzat el 3 de juliol 2017

ada parelladaLa cuinera del Semproniana Ada Parellada és una apassionada dels llegums. Sap cuinar-los de manera amorosida perquè tant els ulls com el paladar hi quedin meravellats. Les boles de cigró en són un exemple.

La recepta

Boles de cigró

  • Una dosi extra de proteïnes per al cos!
  • Aprèn a preparar els cigrons de la mà d’una de les expertes que més domini té dels llegums.
  • L’emplatat és de categoria. Sorprèn en festes, aperitius, sopars romàntics o per a tu mateix/a.

 

bunuelos garbanzos

Ingredients

  • 500 g de cigró cuit
  • 1 ceba petita
  • 10 olives negres (opcional)
  • 1 grapat d’avellanes picades
  • Una cullerada de sèsam torrat
  • 1 ou
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 100 g de pa ratllat
  • Sal
  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. Sofregiu la ceba, a foc lent, ben confitada, uns deu minuts.
  2. Tritureu els cigrons.
  3. Barregeu-ho amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes, arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Fregiu-les en abundant oli d’oliva calent, simplement per aconseguir el torrat, perquè els cigrons ja són cuits.
  6. Acompanyeu-les d’una salsa de iogurt que fareu barrejant iogurt amb una mica de sal, pebre i orenga.

Aportació nutricional

Contenen tantes proteïnes com la carn. I encara més propietats beneficioses, com ferro (n’aporten més que molts altres llegums) i greixos no saturats, que fan que l’organisme rutlli a la perfecció.

PUBLICITAT

portada  —  amunt