Boles de cigró

Plat principal, Aperitius  |  Ada Parellada

Sorprèn els teus convidats amb unes boletes de cigrons riquíssimes de la mà d'Ada Parellada, una experta en la preparació de llegums. Una dosi extra de proteïnes per al cos, amb un emplatat de categoria!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

500 g de cigró cuit
1 ceba petita
10 olives negre

Elaboració

Sofregiu la ceba, a foc lent, ben confitada, uns deu minuts.
Tritureu els cigrons.
Barregeu-ho amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
Feu boletes, arrebosseu-les amb …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat