Llom de bacallà amb llenties i alga ‘cochayuyo’

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Les llenties són riques en ferro i quan es combinen amb aliments rics en vitamina C (llimona, julivert, pebrot, tomàquet...) o amb àcid cítric (vinagre d’umeboshi) la seva absorció es pot multiplicar per sis.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts + 30 minuts de remull
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de llom de bacallà dessalat
2 cullerades d’a

Elaboració

Poseu l’alga en remull uns 30 minuts o fins que quedi tova i escorreu-la.
Salteu les cebes amb l’all, l’alga escorreguda, l’api i el tomàquet en una paella amb un raig d’oli. Salpebreu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat