Xips de xirivia

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Alternativa sorprenent a les xips de patata. Fetes amb verdura d’arrel, us aportarà hidrats de carboni de qualitat i us nodrirà el sistema digestiu. Si les tasteu, no podreu deixar de menjar-les!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 xirivies
2 cullerades d’oli de coco o d’oliva v

Elaboració

Peleu les xirivies i talleu-les a rodanxes fines amb ganivet o mandolina.
Escalfeu una paella i unteu-la amb oli de coco o d’oliva.
Enrossiu les xirivies per les dues bandes, salpebreu-les…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat