Pell de col de galàpet farcida de moniato, bolets i calamars

Plat principal  |  Ada Parellada

La natura ofereix el que necessita l'home en cada una de les seves etapes vitals. A l'hivern, les verdures de fulles verdes com la col aportaran les dosis de vitamina C necessàries per prevenir i curar constipats. Bon profit!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 30 minuts

Ingredients

4 fulles externes de col de pell de galàpet
1 moniat

Elaboració

Comencem per la salsa. Sofregim la ceba i els grans d’all picats en una cassola, amb un rajolí d’oli, a foc molt lent.
Més tard, hi afegim els bolets nets i tallats. Apugem una mica el fo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat